Aleksika A/S - Online Markedsføring

Linkbuilding

Linkbuilding er den vigtigste faktor i søgeoptimering. De store søgemaskiner anvender links til en kvalitetsvurdering af din hjemmeside. Det gør linkbuilding til en integreret del af enhver effektiv strategi til søgeoptimering.

Aleksika's produkter til linkbuilding forøger populariteten af din hjemmeside med relevante kvalitetslinks. Det unikke i Aleksika's tilbud til linkbuilding er, at vi tager hele ansvaret for, at skaffe og vedligeholde SEO venlige links til din hjemmeside. Du betaler kun for de aktive links - ud fra vores No Cure No Pay princip.

Sådan arbejder vi
Typisk starter vi med at kontakte de hjemmesider, som dine konkurrenter også indgår på og anmoder om et link tilbage til din hjemmeside. Desuden arbejder vi for, at få links fra kataloger, mediesider, forums, blogs og andre relevante steder på nettet.

Etiske retningslinjer
Vi anvender kun metoder der er i overensstemmelse med Googles, Yahoos og MSNs retningslinjer.

Lad os bygge dine links, mens du gør hvad du gør bedst, at opbygge din forretning. Vi behandler alle aspekter af din linkkampagne, fra start til slut. Udfyld tilbudsformularen og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på linkbuilding til din hjemmeside.

Bestil et tilbud

Din E-mail


Navn


Virksomhed


Telefon


Hjemmeside